Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu i natt

I denna natt är någon döende
av brustet hjärta
eller ren ensamhet
men kom så frågar vi världen
varför det är så viktigt
att ha någon att ty sig till
för allting går att skylla på samhället
om man så vill

Dra åt helvete
sa jag till mitt liv
för tid är allt jag har
och det är just den
tiden
som gör vad den vill med mig
medan livet hänger omkring
och ser på
letar
efter nya svängar
att kasta mig in i

och jag är inte säker på kopplingen
för fallet
är
och förblir
mitt eget ansvar




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-21 01:27



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Samhällets fokus på tvåsamhet kan vara lätt jobbig ibland, men ändå är det just precis som du skriver till syvende och sist ens egna ansvar; inte lätt alla gågner att inse detta. Din text öppnar upp ögonen och det inre lite grand!
2008-07-21

  Gunilla VIP
Tuff text!
Tuff insikt!
Att leva är tufft!
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira