Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomheten i dina armar


avståndet
som finns
kan aldrig göra oss hela

tystnaden försökte vi kväva
med frågor som hur vi mår
när vi egentligen vet svaret

nätterna som förr var vår vän
har blivit vår fiende

och när jag lyssnar på dina andetag
är allt jag hör dina försök
till att spela en lugn, sovande man
med tryggheten i sina armar

lögnerna
blir bara fler




Fri vers av Simmerskan
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-17 14:13



Bookmark and Share


  aol
märkligt smärtsamt, bakom låtsassovandet känner
jag hur tomheten växer så stark poesi 5 rosor av 5 från mig
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan