Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på de viktiga och vackra orden

Jag kunde inte sova i går kväll
Tog fram en bok som legat och vilat länge
Påbörjad kanske i våras
Läste lite snabbt för att förstå var jag slutat
och komma in i handlingen igen
Sen är jag igång

Då kommer orden
Meningen
som jag läste om och om igen
så totalt vackra ord som dök rakt in i mitt hjärta
Så viktiga
att jag vill skrika ut dem
få alla att lyssna



DIN KROPP BLIR GAMMAL MEN TANKEN ÄR TIDLÖS



Jag kände sån lycka av just dessa ord
och inte behöver jag känna mig udda
även om jag ibland inte förstår siffran
min ålder som den är
min tanke som pendlar så mycket
och att jag inte känner mig speciellt gammal i sinnet

Även totalt barnslig ibland
och skrattar åt det
åt mig för att jag är som jag är
och att jag älskar att ha barnasinnet kvar




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-21 21:10



Bookmark and Share


  aol
härligt vackert beskrivet bravo
2008-07-24

  Michaela Dutius
Mycket vackert beskriven känsla som bottnar i en mening en bok.
2008-07-22

  HQ
Det är helt klart en gåva att få bli äldre
ingen förbannelse.
Otroligt träffande mening det där
att tanken är tidlös!
Tack för ett fint förmedlande
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen