Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modell Anders Eklund

Vi lever i en sjuk värld
En värld full med galningar
En värld full med dårar
När jag märker att det finns vissa medmänniskor som inte drar sig för att göra någonting
De som kan göra vad fan som helst
Inga hämningar alls
De bryr sig inte
Ingenting för dem är heligt
Så när man får höra vad dessa personer har gjort för några hemskheter
vad dom är kapabla till
då är det lätt att man ryser till lite och får kalla kårar
Så när de människorna inte visar någon tillstymmelse till respekt för sina medmänniskor
kan jag lätt tycka att de inte har något existens berättigande
Då kan man fråga sig
Vad har jag för rätt att döma

Jo, om inte min egen rätt
Härmed döms du till döden för alla dina sadistiska brott
Överbevisad på samtliga punkter tillsammans med ditt DNA gjorde att du till slut erkände allt det elände
som du har ställt till med
Så nu undrar jag varför du vill att jag ska döma dig till livstid
och betala din fängelse nota
när det är bättre och billigare att jag dömer dig till döden
För när du inte längre finns kvar på planeten kan du inte heller göra illa någon annan
något mer
Vi förnuftiga människor som använder huvudet och förståndet måste kunna skydda oss mot sådana som dig
När du inte längre existerar blir du snabbt ett minne blott
Kort och gott

Vi lever i en brutal värld där människoliv inte är värt så mycket
En värld full med psyksjuka farliga människor
Och de springer helt fritt lösa omkring som små atombomber
som kan detonera när som helst
Så det gäller att man ser upp när man är ute och rör på sig
Man vill ju inte gärna själv bli drabbad av typ modellen
Anders Eklund
Den modellen ska man helst försöka undvika

Ken Cassel
21/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-21 22:06



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
Ken skriv inte så här, sjuka människor ska få vård. Man ska inte döda en människa, varken brottslingar eller barn. Vem ska anställas som bödel, vem ska gå till sitt jobb för att döda en annan människa och sedan hem igen till sin familj.

Jag kanske är vänsterflum men jag tycker att alla straff oavsett brott ska tidsbegränsas.

Mer kärlek och vård till kriminalVÅRDEN och större resurser till sveriges psykiatriska enheter.

Men flytta annars till Texas eller Peking, dom kan det där med straffskalor.
2008-07-21

    tramp
bra beskrivet om din åsikt.

en sak som jag tagit åt mig, AE är en människa även han, fast det kan vara svårt att förstå och han är en riktigt dålig företrädare för människosläktet. kanske blev han knäpp i bilolyckan av smällen i skallen...?
2008-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Dödsstraff är barbari.
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel