Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bästis

Det räckte
med en bild för att få mig att fastna
En blick för att få mig att stanna
din röst för att få mig att darra
dina ord för att få mig vilja
dina löften för att få mig drömma

men din kyla får mig att frysa till is




Fri vers av romani_rose
Läst 465 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-21 23:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här möter vi en person som utövar mycket starkt inflytande...
Kanske är det så med passionerade människor att om och när de blir kalla så blir de väldigt kalla.
2008-07-21

  friheten
Slutet överaskaer en mer eller mindre. Väldig starkt skriven!
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

romani_rose
romani_rose