Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLUGJAKT!



FULA


FLUGORS

FLYKT

FRÅN


FLUGSMÄLLANS


FRENETISKA


FLAXANDE

FRAMKALLAT


AV FÖRBANNAD

FLUGMOTSTÅNDARE!!!!!


FÖRBJUD FLUGOR!!!!!!




Övriga genrer av Qvinn n'Lion
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-22 09:37



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
:)
2008-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Flugor är motbjudande.
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion