Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassel, trassel, trassel

Jag virkar,
Jag tänker
Trassel, trassel, trassel
Jag lirkar
Trilskar
Knutar
Bönar, ber och svär
Härvor av trassel
Biter
Sliter
Fräser
Drar och klipper
Slänger skiten
slipper trassel
Andas
Tänk om allt trassel
kunde vara så enkelt att reda ut!





Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-15 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion