Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stormens öga

Står mitt i en virvelström
en levande mardröm

Mitt inre, en overklighet
av ogråtna tårar, ångest och tomhet

kämpar, strider
för den som lider

själens ogråtna tår
i musklers värk sätter spår

Att fortsätta kämpa är det enda som är rätt
ur varje perspektiv sett






Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-06 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion