Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven med anledning om en artikel i Aftonbladet... Den mest bisara dom jag läst.


Du lilla Snippa skaffa dig en snopp

Skriven med anledning av en artikel i Aftonbladet 24/2 2023

Hej min lilla Snippa!
Vad kallar du din fitta?
Kallar du den vagina eller muff?
Kan inte förklara för farbror Lagman, Herr rådman eller de höga herrar av lagens lärde...
Då är du en bluff.
Att du är ett litet barn
Ja, det vete fan..
Du bör ändå veta ditt köns anatomi
Dess grammatik och etymologi
Slida, vagina och klitta...
Du lilla snippa
använd ord som farbror förstår
Annars slipper pedofilen fri!

I vårt land talas högt och ofta om barnperspektiv
Deras konvention är nu lag
Det vet väl alla och envar
Att dess enda syfte och motiv
är som vackra smycken av färgat glas
menade att visas upp
inte att på allvar tas.
En kam utan tand
som lagens dilemmor inte skall utbena

Så du lilla snippa
Skaffa dig en snopp
Då kanske farbror lagman, herr radman och lagens höga herrar hör opp




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-25 23:19



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.msn.com/sv-se/nyheter/other/tvist-om-snippa-rev-upp-dom-om-barnv%C3%A5ldt%C3%A4kt/ar-AA17WMiP?ocid=msedgntp&cvid=a19a8db53a4f45069f8becae8b6a4ae2&ei=15

2023-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion