Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sett, och lett, fast lite mysko verkar det...


Älska din nästa

Älska din nästa… bokstavligt talat.

Hon köpte hus
Lånade en snickare
Eller kanske, ja så länge
Han behövdes

Men vänstrade lite med en elektriker
För de behövdes ju parallellt
Så när allt var byggt
Så var det ”tackohej”
Varsågod nästa!

Målare, men elektrikern kvar
Lite på sidan
Sen när färg och tapeter var klara
Så…
Varsågod, NÄSTA

Lite eljobb kvar sen
Bilen behövde lagas
Att gå in till en gammal verkstad
Med smörjbrygga
Är praktiskt med kort kjol
Varsågod, nästa…

Älska dej själv, med hjälp av nästa
Nästan
Nästan älska alltså, om man har fritt
Spelrum för ordets innebörd
Och trosornas…




Fri vers av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-22 12:30



Bookmark and Share


  RogerIvan
Hmmm...
Lät bra det där;)
Vad jobbar alla snygga tjejer med?
Kanske behöver hjälp med nåt?
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO