Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagt och ligga



Han lade mattor
Hade alltid gjort de
Men blev ombedd att lägga in i Backis
Nyrenoverade hus….

Sagt och gjort
Backis fru var hemma
Så han tog henne med sej
När han for
Backis slapp betala för jobbet
I alla fall…




Fri vers av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-22 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO