Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snutar


Snutar
De verkar få göra vad de vill
Som för ett par år sedan så slog de ner en pensionär
Men slapp straff
Trots filmade bevis

Man undrar, hur har det blivit så
Och vilket förtroende, finns kvar för dom sen




Fri vers av LassO
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-22 22:00



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Om inte bevis längre är bevis, vad finns då kvar att förlita sig på för att få rättvisa?
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO