Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slöseri



Soltimmar i öknen
Regn i havet
Gräs som sprider sej vilt
Snö på arktis
Vind som blåser, härs och tvärs
Miljarder spermier
Miljarder yngel av alla slag

Naturens överdimension
Och slöseri…
Eller Guds, om man tror..




Fri vers av LassO
Läst 186 gånger
Publicerad 2008-07-22 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO