Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att binda en krants



Jag band en krants
Ja alltså inte nu
De var när jag växte upp
Då lekte vi mycket och han vart
Tillfångatagen

Vi knöt upp honom sen
Så han fick gå hem till
Mamma Krants




Fri vers av LassO
Läst 184 gånger
Publicerad 2008-07-22 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO