Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cheters Dom otrogna


Schack matt älskling

Tagen på bar gärning med fingrarna i kakburken
Och du som har skyllt på att det är jag som har varit otrogen hela tiden
och så kommer det fram att det är du som är
den stora skurken
Jag kan inget annat än le
Varför har du inte sagt någonting
För om du hade gjort det hade jag lämnat dig ifred
Det hoppas jag att du förstår
Nu när sanningen kommer fram på det här sättet är det lätt
att det blir ett sår
När vi inte är ärliga emot varandra så är det klart att man blir ledsen
och släpper en tår
Lycka till i framtiden älskling
Nu är det jag som går

Schack matt älskling ……..

Ken Cassel
22/7-08




Fri vers av Ken Cassel
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-22 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel