Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte så speciellt imponerad längre

Inte så imponerad som jag var i början när du tog kommandot och bara slet av mig tröjan
Då du fick mig att känna att jag var någon
Någon som betydde någonting för dig
Men allt var bara ett spel
Du älskar inte mig
Jag är bara en bricka
en pusselbit
i din lek
Du vet inte vad du ger dig inpå när du leker med kärlek

Inte så speciellt imponerad längre ……

Ken Cassel
22/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-22 18:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Kärlek är vacker när den är äkta
den ska man inte leka med
2008-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Kärlek är inget att leka med. Då sårar man bara människor i slutändan.
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel