Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tjänar inget till.

Jag har förlorat min stolthet, jag har förlorat mig själv. Mitt största problem är, Ta vad som blir gjort, Känd av ingen. Min klocka tickar. Vart är jag på väg. Försök inte lura mig, jag kommer göra ett hål i ditt liv, så snälla låt mig va. Jag vägra att bli förstörd. Du kan inte slå mig, Du kan inte slå mina demoner. Jag insisterar, kom ta mig härifrån till ett bättre ställe där jag kan vila. Jag kommer inte stanna för evigt, bara tills tiden tar slut. De finns inget slut för min smärta, så länge jag slåss för den. Allt är bara ett spel, för att se hur länge jag kan klara av det. Visst det är en konstig väg, jag ser hur du kollar på mig, med nyfikenhet och förakt i dina ögon. Släpp lös allt nonsen för att existera. Börja med att sätta ett slut för detta meningslösa sätt att leva. Minnen är önskvärda denna dag, ta tårarna och smärtan, öppna brunnen och släng ner dom, stäng locket och öppna aldrig igen.

Vad är meningen med att hjälpa, när hjälpen inte kommer tillbaka. Kommer du fortfarande ihåg när du lovade mig den perfekta kärleken, och jag gav dig allting, men du sa att de fortfarande inte var tillräckligt. När du slog mig muntligt, ner på knä och skyllde allt på mig, och jag svalde allt. Jag lät dig bryta mina vingar, valde att bli din fågel i bur. Åt dina bullshit löften och hyllade vart enda jävla ord. Nu som en frigiven Phenix, brinnande från en stigande sol. Här är mitt rättfärdigande. Jag kommer få dig att ångra, alla din fula sätt. Jag kommer få dig att ångra alla hyllade jävla ord och bullshit löften. Okej, låt oss gå tillbaka till tiden då du fläckade ner mitt hjärta, i rödvinets alla färger. Brydde dig inte, om jag var sjuk, du lämnade mig ensam, att gråta och dö. Din mänskliga uppoffring, ensam i din kyrka av kärlek och lögner. Jag glömde inte. Jag är tillbaka på ett uppdrag som kommer få dig att be. Tillbaka med en pistol och en kula som jag skrivit ditt namn på. Uppstigen ur askan, redo att hör klockorna slå på rättvisans dag. Här kommer jag, För dig!




Övriga genrer av Camilla Sedin
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-22 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Sedin
Camilla Sedin