Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sälgbark, videkissar, mjuka vindar och rosor

Sälgbark, videkissar, mjuka vindar och rosor
Regnpölar i skogsmarks, vatten till min knän
Skakande vibrerande, varm andning av vår
Talltrast och den förädande myren dagdrömmer tillsammans

Sälgbark, smörblom, mjuka vindar och rosor
Åkandes längs vägen, dammet träffar mina ögon
Frossande skimrande, ångande sommar natt
Grävling och blinkande ljus slåss om vägkanten

Sälgbark, rönnbär, mjuka vindar och rosor
Lutande strimma sol och förfullständigt blå himmel
Nakna lemar och vete-lådor i diffusa eftermiddagar
Glädjande stämmor bär vinglasen med sig

Sälgbark, frost, stela vindar och döda rosor
Hårda nätter stearinljus och eldstadens sprakande
Mjuka läppar och fingertoppar vilar i min själ
Värdesätter och minns löftena om vår







Övriga genrer av Camilla Sedin
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-06 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Sedin
Camilla Sedin