Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparka ut mig

Jag försöker rensa mina tankar från dig.
Du ödslar alla mina dagar
Men jag vet inte, vad jag ska göra
utan dig i min väg.

Jag har spenderat år och dagar
timmar och minuter
åt att undvika allting annat
dom betyder ingenting.

Jag försöker att komma så när jag kan
men nu har jag blivit blockerad
så sparka ut mig och och låt mig skrika
mig hes så jag nästan inte kan andas

Jag kan inte vara själv
säg adjö och jag vill inte leva
Lämna mig inte ensam

Jag tänker på dig konstant
jag har inget val
men när jag vill slappna av
måste jag höra din röst.




Övriga genrer av Camilla Sedin
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-30 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Sedin
Camilla Sedin