Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zigenar damen med brännvin

En natt när jag sov smög en zigenar dam ner i min säng
Och hon sa "Jag har en flaska med brännvin, låt oss
lära känna varandra när vi dricker
låt oss få en mage full av skratt
och låt oss få vissa tankar som är bortom tänkandet
Låt oss spela ett spel med tusen kort min vän
för inatt ska jag visa dig hur natten
aldrig aldrig slutar

Morgonen är tusen drömmar bort
och vår expedition säger åt oss att stanna
Och ibland smyger hon tillbaka in i mig och säger
"hemligheterna sjunger om tur så länge jag lever
Och jag glömmer aldrig att solen inte stiger eller sjunker
så låt oss göra lite eld och röka och sedan kan vi gå
och undersöka natten
som aldrig aldrig slutar

Jag har ett kickel i min rygg
och något gnistrande i mina tår
Jag får rysningar genom kroppen
när trumpeten blåser
och när jag sover är jag ändå vaken
och när jag är vaken drömmer jag
Zigenar damen tynar sakta bort
med ett skratt som stinker brännvin
och visar hennes tandlösa mun




Övriga genrer av Camilla Sedin
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-06 01:30



Bookmark and Share


  zacke :]
Magisk.
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Sedin
Camilla Sedin