Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

See right through me.

Kraftlös och sårbar, slåss jag endast för att förlora kontrollen. Något större än vad jag kan förstå, bilder och tankar, bara för att ge upp för dessa genomskådande ögon. Jag levde för att få rättvisa och stoppa demonerna. Men dessa ögon, ser nästan rakt igenom mig. Hemligheterna är nästan avslöjade och de går inte att stoppa stormen som rasar i mitt huvud. Blottandet är när nu och vad kommer hända när allt exploderar. Vem kommer jag att vara, många förrvirrande och arga tankar, som försöker dra mig ner. Jag hörde allt från ett annat rum, stulna ord från dårars munnar. Det går bra, allt ordnar sig. När. när kommer allt ordna sig, när kommer allting bara att försvinna för gott. Ta dagen som den kommer, med de alltid lika graciösa leendet på läpparna. Var lycklig och lev till fullo, men bara idag, för vem vet vad som händer imorgon, och när helvetet brakar lös nästa gång. Jag skulle så gärna säga, men du kommer aldrig att förstå.




Övriga genrer av Camilla Sedin
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-23 20:47



Bookmark and Share


  Missrebecka
det va tunga ord. men vackert :)
2008-08-06

    Ganjasmuggling
Svårläst. Avsaknad av styckeindelning.
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Sedin
Camilla Sedin