Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten ett plågande stycke alla ska igenom nån gång.

Ensamhet är bara ett litet ord som är valt att representera så mycket.
Valt för att beskriva känslorna inuti som medvetandet inte kan ta på.

Ensamhet kan finnas i tåren på en berövad persons kind
Ensamhet kan finnas i tystnaden om sorger, för djupa att prata om.

Ensamhet kan hemsöka ett övergett rum, där skratt en gång lyste upp.
Ensamhet omger dig när du är ensam, eller söker upp dig när du är omgiven av folk.

Ensamhet kan höras i ekot av en försvinnande väns fotsteg.
Ensamhet penetrerar ödsligheten i natten som aldrig vill ta slut.

Ensamheten vill inte lyssna till yrkanden från ett brustet hjärta.
Ensamheten stannar och plågar, tills en ny kärlek krossar den igen.




Övriga genrer av Camilla Sedin
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-27 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Sedin
Camilla Sedin