Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslöjande nummer 1

Idioter förlorar sig själva i spelen de har lärt sig att spela.
Barnen älskar att sjunga men deras röster tynar sakta bort.
Människor tar alltid ett steg tillbaka från vad som är sant.
Det är därför jag gillar att ha dig omkring mig, jag måste ha dig.
Dina fräcka blickar och fega tystnad gör att jag vill ha dig.

Det fanns en öppen inbjudan till dans på hala golv i dina ögon.
Tillfälligheten skapade vibbarna emellan oss.
Ingen ursäkt eftersom min drivkraft är lika äkta som solen.
Rytmen du har skapar stora mysterium som jag bara måste lösa.
Jag tänker slå ett slag för din doft har bitit sig fast djupt i min själ.

Stadens kyrkogård är fylld med ben som gråter i graven.
En silverlinje av moln skiner på människorna Jesus inte kunde rädda.
Vill du veta hur djupt min själv går?
Djupare än benen på kyrkogården, djupare än benen min vän.

Efter att vi hade gjort det mot fönsterbrädan i de gamla huset
Drev stora rökringar upp mot midnattshimlen
Insnurrad i överkastet din mamma hade gjort
Samtidigt som ett ljus brinner för att slås mot mörkret.

Du sa, Att leva så här är inte för den ödmjuke
Och som en jazzmusiker pratade du mig till sömns.
Jag sa, Det kommer inte bli någon saknad när ynklingen kommer fram.
Behovet av mer kommer inte längre att finnas
När fräckheten i ögonen är borta.






Övriga genrer av Camilla Sedin
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-05 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Sedin
Camilla Sedin