Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

True Hope and Love - Carpe Diem

Är hoppet en drog att avvänja sig ifrån, eller håller det oss vid liv? Vad är det för fel på att tro?
När jag faller ihop trött och världen ger sin sista suck, har jag alltid lite hopp om att kunna resa mig igen. När jag känner att jag inte kan leva i den här världen igen, finns det alltid människor brevid mig. Stunder då en enorm kraft verkar styra mig, har jag tron djupt inne i mig på att du är med mig. Låt inte världen bua ut dig, för det verkar som om jag kommer vinna, jag kommer närmare mina drömmar. En dag kommer världen att öppna sig helt för mig, det verkar som om min tro växer sig starkare. Det finns så många människor i den här världen som okända krafter styr. Allting reflekteras i spegeln och endel gånger ser det bara grått ut. Men alltid i dessa ögonblick, när du känner dig ensam, så är du inte det.

Världen är full av dessa hopp.




Övriga genrer av Camilla Sedin
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-22 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Sedin
Camilla Sedin