Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart leder det någonstans

Saker blir aldrig som jag vill att dom ska bli, bara i min drömmar. Jag har aldrig varit villig till att ge bort mitt hjärta eller låta mig själv tro. Jag har väntat hela mitt liv, på en tid som denna. Den här gången hoppas jag, att jag ska kunna se ljuset. Så gör mig till en believer, för en enda gång i mitt liv. Precis här och nu, rör vid mig på något sätt, låt de ske ikväll, allting finns där. Jag vet inte hur, men jag är redo att se. Ta bort varenda skugga av tvivel i mitt sinne, för jag vill tro.
Jag har suttit här, stirrat på regnet, alldeles själv inatt. Nånting med dig gör att jag ler med tårar i ögonen. Kanske har du märkt, kanske kan du berätta vad som har hänt mig. När du säger mitt namn, rör vid mitt hjärta igen, gör det att jag börjar tro. Varför kan inte de här vara en av de tider då jag kan se klart? Låt ditt ljus skina, jag lovar jag kommer aldrig glömma.




Övriga genrer av Camilla Sedin
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-22 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Sedin
Camilla Sedin