Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berättar du sanningen för mig?

Berätta vad du ser, är det bara en dröm eller en fantasi?
Berätta vad du känner, är det bara hat eller bitterhet?
Släpp lös alla dina känslor, få dem att dominera.
Berätta om dina rädslor, är de bara inbillning ?
Jag har sett dig komma in i mina innersta cirklar, jag har hört dig i mitt huvud.
Se mig inte som din vän, Du har gjort mitt liv till en oändlighet av frågor.
Men jag älskar det. Bakom dimman har du tvingar mig att stanna.
Väck mig inte nu, snälla. Morgonen för med sig skimmrande spöken, Du känner mig.
Jag kommer aldrig hitta det jag söker, utan dig där att leda mig.
Inget mer sökande, upfyllnad av behoven jag aldrig har haft.
Du har allt det jag har sökt efter.




Övriga genrer av Camilla Sedin
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-22 21:37



Bookmark and Share


    Glittra G
Gillade denna ... känner igen mig i dina ord.
2008-07-24

  Boone
riktigt bra=)
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Sedin
Camilla Sedin