Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obs...

Jag vill inte att de som blockerat mig läster mina dikter




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-22 21:49



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Förstår hur du menar:-)
2008-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Hur skall du kunna hindra det?
2008-07-22

  Lena Krantz VIP
Just det....ha ha

En ny funktion att införa tror jag!

;o)

Faaaast sorry, de kan ju bara logga ur och läsa dem ändå!
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP