Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rygga

Jag har en ryggsäck
med för många saker i.

Där finns glädje och sorg,
lycka och ödmjukhet.

Där finns allvar och ilska
men också lättja och kärlek.

Där finns synder och vishet
även lite kvickhet och engagemang.

Saknar du något eller vill låna?
Ja, men visst, det kan jag ordna!




Prosa (Prosapoesi) av Miss Bea
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-23 15:52



Bookmark and Share


  Hans Christian
ler gott ! Kanske finns det 4 saker i allas ryggsäck, allt tråkigt som varit, allt tråkigt som är och som komma skall, SAMT det som ligger längst ner o är så svårt att se, allt roligt som komma skall....
2009-01-04

  Don Jorgé
Det är nog så för alla. Fint att du vill dela med dig.
2008-09-26

  berxper
Oj, du har många saker i din ryggsäck!
Det låter som livet...

Lite glädje och kärlek skulle jag tänka mig att låna;)
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Miss Bea