Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då tiden blev för kort.


Varför?

Det finns något där inne
som jag vill veta.

Där inne i ditt innersta
vill jag leta.

Du har stängt mig ute nu,
jag kan inte leta.

Snälla, snälla!
Varför? vill jag veta.




Prosa (Prosapoesi) av Miss Bea
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-23 15:56



Bookmark and Share


  Miss Mod
Längtan till delaktighet, fint.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Miss Bea