Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en bortgången vän


Sång till en fjäril

Om du bara visste
hur saknad du är av mig.

Nej, jag förstår
hur skulle du kunna veta.

Men nog visste du
att jag väntade dig tillbaka.
För att prata om allt det där.

Prata med dig om kärleken till livet och konsten
och för att skoja om allvaret vi kände.

Den dagen du skrev till mig
om din hemliga bok,
misstänkte jag att det inte bara var ord.

Snälla du, sänd mig en fjäril!
Låt fjärilens färger spegla din själ.

Jag väljer att sjunga en sång
för din fjäril

som för att säga ett varmt

farväl




Prosa (Prosapoesi) av Miss Bea
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-23 16:06



Bookmark and Share


  Miss Mod
Alla dessa avsked, som hör livet till....
2009-01-19

  Hans Christian
Helt enkelt underbar !
2009-01-05

  genni VIP
Väldigt fint skrivet och visst påminner vi om varandra med fjärilen. Applåd!
2008-07-24

  Don Jorgé
Fint och kärleksfullt skrivet. Det är svårt att förlora nära.
2008-07-23

  Carin
Vemodigt sorglig men ändå riktigt riktigt vacker.
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Miss Bea