Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan väl va' vänner?

Tomhet.

Ensamhet.


När mina plågoandars spel
väl satt sina spår
infann sig

Tomheten.
och
Ensamheten.

Sedan barnsben har de funnits hos mig nu.

Hur lång tid tar det att bli vän med någon?

När ska Tomheten och Ensamheten
bli mina vänner?

Har jag två vänner då?




Prosa (Prosapoesi) av Miss Bea
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-23 16:14



Bookmark and Share


  Hans Christian
sista raden mkt bra.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Miss Bea