Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling är en kärleksmaskin

En riktig skönhet
Så vacker och fin
Så varje gång när jag startar upp henne spinner hon som en katt
Ja, så det är klart att hon är min käraste ägodel
Min egna lilla skatt
För alltid när jag trycker på gasen lockar hon mig till skratt
för det bara far iväg
för helt plötsligt är jag redan framme vid Drive in Caféet
där jag tänker ragga på brudarna
För vem vill inte åka med på en runda i min raket
för under den här huven finns det bara dom bästa grejorna
full med hästar
I min metallic svarta Mustang
Han trycker på knappen så rutan går ner när han frågar en av tjejerna
som står där och hänger vid Caféet
Har du lust att hänga med på en sväng
Och om du vill så kan vi alltid åka till ett party som jag känner till
och bara dansa
och hålla på och festa
Vill du det
Okej svarar hon
Jag får väl ge det en chans

Min älskling är en kärleksmaskin …….

Ken Cassel
23/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-23 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel