Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa till J

Så många sånger,
så många hemligheter
som inte är hemliga.

Jag vill sjunga dem för dig.
Jag vill förklara men ändå inte
för jag är bara jag.

En visa vill jag tillskriva dig
Du gillar visor har du sagt mig.

Men visan jag vill sjunga
kommer aldrig att höras.

Lyssna!

Jag sjunger den nu




Prosa (Prosapoesi) av Miss Bea
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-23 16:56



Bookmark and Share


  Hans Christian
Tycker om vändningen på slutet, texten flyter på fint.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Miss Bea