Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En riktig hippie


Mamma sa till mig hur jag skulle leva mitt liv
Och det är inte första gången som hon gör det så jag orkade inte höra på hennes tjat längre
så jag klippte bara av navelsträngen och bröt mig fri
Tog bara mitt pick pack och begav mig av innan min kärlek till min mamma börjar att övergå i hat
När ska hon inse att jag är en äkta levnads konstnär
en som har livet som konst
En riktig hippie
En som gör vad den känner för
Tar inte order av någon så som det sig bör
Och där kommer ju min gode vän Larza och han säger
Ska vi gå ner till sjön och dricka en bira
Självklart svarar jag
Yippie

Mamma sa till mig ………

Ken Cassel
23/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-23 17:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag dricker inte alkohol.
Tack i alla fall.
2008-07-23

  andrasidan
Och som har konsten som liv!

Bengt
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel