Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen J!

Jag ville ju berätta, ville säga som det är.
Kanske förstod du att min sanning är tung att bära.

Men du, se inte min sanning som något stort och farligt.
Se den istället, precis som jag sa. Något tungt att bära.

Jag vet, min sanning
den är kall, den är hård.
som en isbit mot bara skinnet.

Värmen från mitt hjärta
får isbiten att smälta.

Isen är bruten.

Kom

Låt oss älska




Prosa (Prosapoesi) av Miss Bea
Läst 518 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-23 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Bea