Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falska lyckorus i en osammahängande text

en natt då du låg & sov bredvid mig
började regnet piska mot det öppna fönstret
så hårt att det lät som popcornen vi poppade i kastrullen
tidigare den kvällen då vi låg och kysstes med blickar och skratt

du vet väl att jag ligger och räknar dina andetag
när hela Sverige sover?

sen kom den dundrade åskan & hela min kropp
skälvde & frös till isbiten jag svalkade min brinnande längtan
till dig med bara någon dag tidigare innan vi låg där
mitt blod knakade lika mycket som sängen gjorde när vi hade
kuddkrig tills vi tillslut drunknade i bomullslena smekningar

du vet inte att jag inte kan somna om du inte håller om mig, va?

och visste du att jag börjat snusa nu bara
för att få den där nikotinkicken som gör
mig hög att jag ett tag sluta känna något alls
men den kicken kommer försvinna efter ett tag
precis som din kärlek till mig gjorde
precis som allting annat

och jag är trött på metoder som ger mig
falska lyckorus.

och det här måste vara den mest osammanhängande
texten jag någonsin skrivit läst hört
men va fan, hur sammanhängande är livet egentligen
och med livet menar jag kärleken

hej apati
hej livet




Fri vers av ms. r ghazale 2
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-24 01:59



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Sorgsna flicka, du håller dig modigt till det enda ämne som är värt att hålla sig till.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale 2
ms. r ghazale 2