Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en värld av dig

I en värld av dig,
drar jag in din luft
ditt liv,
vem dör då jag slutar andas?

så omöjligt det varit för dig
att vara levande
intill mig,
att ta dig med till dödens land var att riskera även ditt liv

jag försökte att fånga dig med mina ögon,
hålla kvar min bild hos dig,
för att ge mig själv lite uppmärksamhet

du försökte att blunda bort mig
och jag förstår att det var svårt

men mina händer finns fortfarande kvar,
de minns,
det förbjudna
som aldrig fick nämnas

så jag ska ansvara för bådas våra oönskade minnen,
det som du lämnade i mig när du gick.
Jag kanske ska försöka att sluta andas ändå?

Vad du inte valde blev min förlust,
jag kan inte ens beskylla dig för det du inte önskade,
bara förakta mig för det jag inte kunde ge dig

Jag välkomnar inte mig,
så har jag lärt mig att gästfriheten ser ut

Vart går jag härifrån?
I en stulen och oönskad person,
Vem önskar mig här?
Inte jag,
jag har inte heller valt,

..Vi kan båda skylla ifrån oss




Fri vers av Hedda
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-07-14 16:13



Bookmark and Share


  Propella
Skit i min föregående kommentar. Skriv TVÅ böcker *grön av avundsjuka*

I en värld av dig,
drar jag in din luft
ditt liv –
vem dör då jag slutar andas?

2005-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Hedda