Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plus minus Noll

Lagom

Laget om

Nej, inte för mig

Mycket för mycket

ofta

Lite för lite

ibland

Hela laget om

Det är

lagom

för mig




Prosa (Prosapoesi) av Miss Bea
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-24 11:04



Bookmark and Share


  Hans Christian
Precis så skall det vara! Gillas !
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Miss Bea