Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dottern min


Dottern
Min dotter, så god
Så varm i hjärtat
Och såhär i efterhand
Uppenbarligen underbar
Som uppväxande dotter…


Förstår mer och mer
Hur
Underbar du var då med
Trots, våra diskussioner
Med de ögon som är så lika mina
Med ett leende som är mitt
Med humor som gör mej glad

Med din förståelse för det jag säger
Med din envishet (men den måste din mor tillfört) ;=)
Och din varma kramar, som når
Hjärtat, dirakt liksom
Hoppas vi har många år kvar, tillsammans…




Fri vers av LassO
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-24 11:56



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Envishet....En, vis, het...kan också skrivas Karaktär...eller Personlighet... :)
2008-07-24

    sajo
Trots att jag inte några egna barn har så njuter jag av min brors barn på 2 och 3 år nyss fyllda. De är helt underbara. Din text går rakt in i hjärtat. Fina ord. Applåd du får.
2008-07-24

  friheten
Håller med A!!!
2008-07-24

  anits VIP
Så vackert och underbart skrivit
om din dotter rader och ord
som griper tag om hjärtat
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO