Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har nu sett.... och hört.... och vart med om... lite för mycket för att va tyst... ;=)


GEN-vägar



Kvinnor eller tjejer
Har sett exempel på
De jag inte vill ha
(UPPENBARLIGEN så hade jag tur med min egen
under uppväxten)

Att ljuga
Stjäla
Be vuxna fara åt helvete
Är vardagsmat, verkar de som

Sen slår de om, d v s om nån kommer
ELLER om de vill nåt
”fina ögon”, och inställsam
när det passar
Belamrar toaletten i timtal
Om de får
”för var skulle de annars måla sej”

Frågan kanske är, ”för vem”
På landet…
Tar min antika spegel från farfars och balanserar på
en hammock
”Men vaddå, vilken spegel ska jag annars ha”?
Uppriktigt sagt, de skiter jag i, men inte den
Du får väl lägga läppvalla och spackel på känn…
För fasen, ja vem du nu lägger den för

Svarar inte på tilltal…
Ett glas vatten är bra då
”Jag trodde du svimmat eftersom du inte svarade
så jag hällde lite vatten i huvet på dej”
Då svarade hon, ”jävla gubbe” sa hon
Men undrar vem hon menar

Mindre elände och besvär
Med 5 av grabbarna
Än EN av tjejerna
Man måste fundera, finns det en gen
Som utvecklas hos tjejer, strax efter 10 års ålder
En ”jävlighetsgen”…





Fri vers av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-24 12:14



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Så länge män vänder sig om efter just de där spacklade varelserna som kallas kvinnor, får vi nog räkna med att eländet består! ;))
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO