Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekologi I


Det ligger en hundskit
Efter vägen
Men ingen bryr sej
Och ingen mår illa av det heller

För vägen är av grus
Och de som går där, kan kliva med fötterna
Utan att snubbla fram, som stadsbor
Dessutom försvinner den snart
Av sol, regn och vind
”ekologi, i praktisk tillämpning”




Fri vers av LassO
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-25 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO