Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekologi II



NÄR ska det ekologiska tänkandet
Slå sej fram, till kosmetika och schampoooo
Missbruket?

Har ni tänkt på, hur mycket schampo
Som varje morgon hamnar hos reningsverken
Och hur det tas om hand

Eller var det hamnar
Eller kanske kan man inte inse det
Förrän abborren smakar tvål
Och gör bubblor med munnen likt
Såpbubblor




Fri vers av LassO
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-25 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO