Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En öken är illa nog.. men dubbel...


Dubbelöken


Under dubbelöken
Kanske som att vara under en kamel
Ett ök, med dubbla pucklar
Eller 2 andra ök
Eller

Att en öken inte räcker
Som törst, men också hunger
Eller ingen kärlek
Och inga pengar

Under dubbel, öken
Där t o m det är torrare
Än de torraste
Vara riktigt fattig
Utan både kärlek
Och stålar…

Dubbel öken
Pengar borta som röken
Och inget som hänger på löken…




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-26 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO