Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lud.... tid.


Ludrens tid
Är ej förbi

Tvärtom, de går ner i åldrarna
Från annons:
”Jag är 13 år och singel
söker en kille som kan bekräfta mej
som människa. OCH Har bil, jobb och ordnad
ekonomi, skulle gärna åka på semester med dej
både här och utomlands”




Fri vers av LassO
Läst 197 gånger
Publicerad 2008-07-25 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO