Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett äventyr utan dess like


När raketen börjar att bege sig iväg ifrån Jordens yta
börjar äventyret
för direkt efter starten finns det ingen knapp som kan göra
så att raketen tappar farten
Det är allt eller inget som gäller
Om några av keramikplattorna på rymdplanet råkar att försvinna under vägen
är det lätt att det smäller
när man tränger sig igenom Jordens Atmosfär
Det här är inget trevligt ställe att vara på kan jag lova
Ja, jag lovar och svär
För här brinner det, tyvärr
innan du kommer ut i tomma intet
In till Space
När du får den äran att åka emot månen i en raket så är det ett unik liten företeelse
Ett unikt litet race
Ett äventyr utan dess like

Ken Cassel
24/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-24 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel