Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det gäller kärlek....

... jag vill inte
det fungerar inte
kan inte mer
jag har fått nog!

Förlåt efter förlåt
Det står mig upp i halsen

Kärlek är vacker
så länge den inte rostar
eller leenden fryser


Men så mycket kramp jag fått av kylan
som gjort mig till en skulptur
av hårdaste is

Inget kommer in
inget släpps ut

... och såren bär jag under min hud




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-24 18:50



Bookmark and Share


    Lindizz
"Förlåt efter förlåt
Det står mig upp i halsen"

Ja ibland så räcker inte de orden mer och kärleken gör smärtsamt ont. Tycker du skriver så berörande, mycket bra.
2008-07-26

    Erika H
vi kan leta
kanske hela livet
på den
kärleken
som redan finns
inuti
utan den kraften
befinner vi oss små

kärleken är vacker
oavsett form eller färg
kärlek är liv

tycker om hur du tar detta allvarliga tema och lägger det på en mjuk nivå
kraftfullt ändå, i balans

tjusigt
2008-07-25

  * Ammi *
till slut får förlåten ingen betydelse ..

smärtsamma rader
2008-07-24

  aol
så smärtsam poesi blev bara så berörd
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen