Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnar denna till Malin


Jag lever i någon slags verklighet

Där saker händer
Där saker sker
Här på planeten som jag lever och bor på
försöker de flesta att le
I alla fall så länge som dom får vara med i allt det vackra
som Jorden har att ge
Så det är bara att ta och följa med på resan igenom livet

Visst har man sina drömmar
Men jag lovar dig
Ta det lugnt
Ta ingenting för givet
Så fort du gör någonting fel kommer Gud genast och synar dig
i sina sömmar

Jag lever i någon slags verklighet …..

Ken Cassel
24/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-24 19:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bra skrivet.
Och sant.
Gud är dock inte ute efter att syna oss i sömmarna för synandets egen skull. Han är god och vill alltid människans bästa.
Han känner både Malin och dig och mig.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel