Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar jag henne eller inte

Val
Saker som vi själva väljer
Älskar jag henne eller inte
Vet inte var jag står för ibland så händer det att jag sväljer mer
än vad jag tål
Vet inte om jag ska skratta och vara lycklig med det som jag har
eller göra slut
när jag vet att kompisarna kommer att gratta mig om jag gör det
och utbringa en skål
De flesta av dem har själva blivit besvikna och fält en
och annan tår
Så skål för att ännu en ungkarl har gjort sina val
Varför kan inte vi dom båda könen bara komma överens
Kan det vara bara för att hon blöder en gång i månaden
och har mens
Smått grinig
När ska vi inse att vi tillsammans ändå flyter fram på ett öppet hav
Så trots alla våra krav på varann hoppas jag att vi ska kunna
komma överens i framtiden
och bara skratta och vara glad

Val
Saker som vi själva väljer
Älskar jag henne eller inte ……..

Ken Cassel
24/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-24 20:16



Bookmark and Share


  anits VIP
En fråga du ställer till dig
själv, en fråga som kan vara
svår att ha ett ärligt svar på
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel