Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så in i Norden


Full med känslor
Upprymd av tillgivenhet
Är så glad över att det är vi två som går här tillsammans i månens sken
tillsammans med alla stjärnor som lyser upp så klart
på den annars så mörka himmelen
Så just nu är det bara du och jag ensamma på vår egen planet
Vi är som Adam och Eva
Ensamma i ett Paradis som visst kallas för Jorden
Ett ställe där det visst allt ska vara helt underbart så full med känslor och upprymd som jag är
älskar jag dig
så in i Norden

Ken Cassel
24/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-24 22:01



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Hold on to it!
Carl-Erik
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel