Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem Vet

Vem vet alla svar

vem vet hur länge

man livet har kvar.....

vem kan svara på livets gåta

utan att tänka och börja gråta

Varje steg blir en plåga

Varje dag finns samma fråga

Vilken väg är den rätta

Finns det något som kan lätta

i det inre det river och sliter

går sönder och blöder

Varje dag är

en ny utmaning...

om morgondagen

finns ingen aning.....




Fri vers av Margithe VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-24 22:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus sade: "Jag är vägen, sanningen och livet..."

Det vore egentligen förfärligt om vi visste allt som skulle hända varje dag...Som den där filmen jag såg där samma dag ständigt upprepades.
"Måndag hela veckan", hette den visst.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP